Antal sökträffar: 2792

Äldrepsykiatriska öppenvårdsteamet

1177 Äldrepsykiatriska öppenvårdsteamet är en länsövergripande specialistinstans för utredning, diagnostik, behandling och vårdnivåbedömning av äldrepsykiatriska patienter i öppenvård.

Röntgen­mottagningen i Östhammar

För att göra en undersökning eller behandling hos oss krävs alltid remiss. Här hittar du information om våra olika undersökningar ex. Datortomografi, Ultraljud och olika MR-undersökningar.

Ögonmottagningen vid Lasarettet i Enköping

Ögonmottagningen vid Lasarettet i Enköping är en filial till ögonmottagningen på Akademiska sjukhuset. Verksamheten har primärt fokus på glaukom- och näthinneförändringar.

Logopedmottagningen i Svartbäcken

1177.se Telefon Öppettider Besöksadress E-tjänster Telefon Öppettider Besöksadress Här kan du göra dina ärenden dygnet runt. Logga in för att se vilka e-tjänster vår mottagning erbjuder.

Ögonmottagningen i Tierp

Ögonmottagningen i Tierp är en filial till ögonmottagningen på Akademiska sjukhuset. Verksamheten tar årligen emot cirka 2000 besök hos sjuksköterska och fotograf.

Röntgen­mottagningen i Tierp

För att göra en undersökning eller behandling hos oss krävs alltid remiss. Här hittar du information om våra olika undersökningar ex. Datortomografi, Ultraljud och olika MR-undersökningar.

Logoped­mottagningen i Tierp

På logopedmottagningen i Tierp tar vi emot patienter i alla åldrar. Har du behov av specialistvård så kommer du att utredas, samt vid behov behandlas, på mottagningen på Akademiska sjukhuset i

Geriatrik­mottagningen i Tierp

Geriatriken i Tierp erbjuder personer från 65 år och uppåt i Tierp, Älvkarleby och norra Heby bedömning eller behandling av ett geriatriskt team. Telefon Besöksadress Hitta till besöksadress

Barnspecialist­mottagningarna i länet

Barnspecialistmottagningar i öppenvården finns i Enköping, Knivsta, Tierp, Uppsala och Östhammar. Till oss kommer barn och ungdomar från hela länet upp till 18 år.

Håbo - Enköpings psykiatri­mottagning

1177 Håbo - Enköpings psykiatrimottagning vänder sig till vuxna över 18 år. Mottagningen erbjuder behandling till patienter med långvariga depressioner, svåra och långvariga ångesttillstånd