Antal sökträffar: 2791

Ortopedavdelning 70 A

Vi ansvarar för akut och planerad ortopedi och även för riks och regionpatienter avseende högspecialiserad traumaortopedi.

Onkologisk-endokrinologiska mottagningen

Här tar vi hand om dig som har, eller behöver hjälp med neuroendokrina tumörer.

Neuromodulationsmottagningen

På neuromodulationsmottagningen tar vi hand om patienter som har perifer neuropatisk smärta som kallas nervsmärta.

Vad kan du göra själv för att minska risker i vården?

Förbered dig inför dina kontakter med vården Berätta om dina besvär och dina vanor Delta i besluten om din vård och behandling Fråga om din fortsatta vård och behandling Be om skriftlig

Obstetriska bedömningsmottagningen

Vi tar emot dig som kommit 22 veckor eller längre i din graviditet och behöver träffa barnmorska eller läkare på sjukhuset.

Ortopedmottagningen

På ortopedmottagningen behandlas patienter med sjukdomar, skador och besvär i skelett och mjukdelar, till exempel ledförslitningar, frakturer och arm- och benbrott.

Njurmottagningen

Till oss på njurmottagningen remitteras du för utredning av en eventuell njursjukdom.

Otokirurgi­mottagningen

På otokirurgimottagningen utreds och behandlas patienter som behöver avancerad rekonstruktiv mellanörekirurgi och tillsammans med neurokirurger utförs även avancerad skallbaskirurgi.

Neurokirurgins intensivvårdsavdelning - NIVA

NIVA är en avdelning med specialistutbildad personal för neurointensivvård. Vi vårdar barn och vuxna från hela mellansverige med skador och sjukdomar i hjärna och ryggmärg orsakade av trauma

Neurokirurgmottagningen

Neurokirurgmottagningen är en mottagning som bedömer och följer upp vuxna som har sjukdomar och skador i hjärnan, ryggmärgen eller i de perifera nerverna.