Antal sökträffar: 2791

Urolog­mottagningen

På urologmottagningen utreds och behandlas patienter med sjukdomar i urinvägarna, det vill säga njurar, urinledarna, urinblåsan, prostatakörteln och testiklarna.

Specialistmödra­vårds­mottagningen

Till oss kommer du som har en komplicerad graviditet. Om komplikationer tillstöter under din graviditet eller om det av annan anledning finns behov av undersökning, rådgivning och behandling

Urolog­mottagningen för barn och ungdom

Vi behandlar missbildningar och sjukdomar i urinvägar och könsorgan hos barn och här arbetar barnurologer och uroterapeuter.

Tarm- och stomimottagningen för barn och ungdom

Tarm- och stomimottagningen är till för de barn som har en medfödda missbildning i tjocktarm och ändtarm, och barn med andra störningar i tarmens funktion.

Strålbehandlings­avdelningen

Vi strålbehandlar alla slags tumörsjukdomar hos både barn och vuxna. Varje patient har en individuellt anpassad behandling och kommer till oss allt ifrån ett tillfälle upp till sju veckor.

Sömnutrednings­mottagningen

På sömnutredningsmottagningen finns specialistkompetens inom sömn, psykiatri, anestesi, öron näsa hals samt smärta.

Urologavdelning 50 C

1177 Här utreds, behandlas och opereras patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vanliga diagnoser är njursten, blåsrubbningar, blås- njur- och prostatacancer. Vi har även en stomimottagning, som

Sömnapné­mottagningen

Till sömnapnémottagningen kommer patienter som ska utredas, behandlas eller följas upp på grund av obstruktivt sömnapnésyndrom.

Svettmottagningen vid Akademiska sjukhuset

Vi behandlar patienter som lider av svår lokaliserad hyperhidros (överdriven svettning) i armhålor och händer.

Smärtcentrum

Vi arbetar med utredning, behandling och rehabilitering för personer över 18 år med långvariga smärttillstånd och sömnstörningar.