Tillbaka

Teknisk administratör till medicinsk teknik och fysik

Referensnummer AS801/2024
Sista ansökan 2024-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde medicinsk teknik och fysik

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


MTF är ett verksamhetsområde för medicinsk teknik och medicinsk fysik inom Region Uppsala.
Till MTF:s stödfunktion söker vi nu en medarbetare till vår kundtjänst. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats och ett varierande jobb där du kommer träffa många människor. Du arbetar med internt stöd till MTF, men våra kunder består också av besökare från hela regionen.

Tycker du om att jobba med service? Är du glad, positiv och hjälpsam till naturen och uppskattar att jobba med människor? Som medarbetare hos oss får du utmanande och varierade arbetsuppgifter som ställer höga krav på servicenivå och förmåga att leverera med kvalitet.

Ditt uppdrag


Du tar dagligen emot och hjälper besökare, svarar i vår supporttelefon och fördelar ärenden/frågor som kommer in via ärendehanteringssystemet Medusa och vår funktionsbrevlåda. Tillsammans med din kollega kommer du paketera och skicka medicinteknisk utrustning, likaså hantera och registrera inkommande paket och gods.

MTF stöd ansvarar för verksamhetens tjänstebilar och annat som är kopplat till våra medarbetares arbetsresor såsom resebokningar och utlåning av tåg/busskort. Du beställer hem förbrukningsvaror, fika och är i största allmänhet serviceinriktad och hjälpsam med stort och smått som underlättar för våra kunder. Utöver dessa arbetsuppgifter förekommer även andra administrativa arbetsuppgifter såsom diarieföring, arbete i ärendehanteringssystemet Medusa, HSA-administration, utbildningsadministration, uppdatering av information på vår interna hemsida m.m.

MTF stöd registrerar och kalibrerar också viss medicinskteknisk utrustning.

Dina kvalifikationer


Du har mycket god datorvana, kan uttrycka dig väl i tal- och skrift både på svenska och engelska och klarar arbete med tyngre lyft.
B-körkort är ett krav.

Din kompetens


Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk kundtjänst med hög servicekänsla och som arbetar prestigelöst. Du är noggrann och strukturerad och kan prioritera även när tempot är högt. Du har lätt för att ta egna initiativ, inte rädd för att hugga in där det behövs och ser förändringar som något positiv.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Medicinsk teknik (MT) Mattias Holmgren, 018-611 33 40
Fackliga kontaktpersoner:
Vision, Ann-Louise Strömbom tel.018-611 65 75

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kan komma att ske fr.o.m. vecka 34 och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.